Nå kan du få se din egen informasjon på «Min side»

Nå har alle innbyggere i Hammerfest fått sin egen side på kommunens nettsted. Hvis du logger deg inn med BankID eller lignende kan du få se brev og fakturaer du har fått fra kommunen, informasjon om dine eiendommer og mye annet.

Flere forskjellige tjenester på «Min side»

I denne omgangen er det «Min post», «Mine fakturaer», «Mine eiendommer» og «Mine innsendte skjemaer» som er tilgjengelig fra kommunen. På «Mine fakturaer» får du se hva kommunen har sendt deg av fakturaer, hva som er betalt og hva som står ubetalt. Hvis du trenger litt ekstra tid på å betale en faktura kan du med ett klikk søke om og få innvilget fjorten dagers betalingsutsettelse – (men husk at du må gjøre det før fakturaen forfaller til betaling).

«Min post» er en oversikt over alle brev vi har sendt deg og «Mine eiendommer» gir deg en oversikt over nettopp – dine eiendommer. Her kan du se matrikkelinformasjon, altså hva som ligger i det nasjonale eiendomsregisteret og hva du betaler av kommunale eiendomsgebyrer for den enkelte eiendommen.

Gå til Min side