Drømmestipendet til Akkisan

Akkarfjords og hele Hammerfests Akkisan fikk drømmestipendet på 15 000 kroner i går!

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping og består av 100 stipend á 15 000 kroner.

Gruppebilde med sjekk - Klikk for stort bildeAstrid Gaup S Skancke fra kommunen overrekker drømmesjekken til Akkisan Tom Antonsen

Akkisan består av Torarin Sætereng, Ludvik Rosvold, Tina Ingebrigtsen og Stina J. Binda.
I går, torsdag 18. juni, var det deres tur til å få drahjelp til å virkeliggjøre sine drømmer.

I søknaden sin skriver de:

Drømmen vår er å møte andre kulturer og å bli inspirert av de. Vi har lyst å spille med forskjellige musikere fra hele verden, for å lære av hverandre. Vi har lyst å reise ut i verden og vi ønsker at verden kommer til oss. Vi drømmer om å lage et lite musikkrom/studio for alle som har lyst å spille eller ta opp musikk. Vi ønsker å lage det i Akkarfjord, hjemstedet vårt.

Vi har tydeligvis mye godt i vente fra drømmerne i Akkarfjord og gleder oss allerede!

Gratulerer så mye til Akkisan!

Video fra avisa Hammerfestingen:

iFinnmark.no:
Akkisan fikk drømmestipendet på 15.000 kroner:
– Jeg er den andre i familien som har fått det