Får du ikke SMS fra kommunen?

Vi sender av og til ut meldinger til befolkningen på tekstmelding - SMS. Nå under koronaepidemien har vi sendt ut noen meldinger med viktig informasjon, men vi når ikke absolutt alle i kommunen.

tekstmeldingsbobler - Klikk for stort bildeSystemet vi bruker for å sende ut SMS baserer seg på registrert adresse for mobilabonnementer, så hvis mobilabonnementet ditt ikke er registrert med adresse i kommunen, eller om nummeret ditt ikke er oppført i nummeropplysning (gulesider.no, 1881.no og lignende) vil du ikke få meldinger fra oss. Det samme gjelder bedriftsabonnementer som er registrert på en annen adresse. Hvis du har reservert deg mot tekstmeldinger, vil du heller ikke motta noe.

All informasjonen vi sender ut på SMS blir også lagt ut på våre nettsider og i sosiale medier.

Du finner også et arkiv over utsendte tekstmeldinger her.