Kakeutdeling til kommunens pensjonister 2021

Hvert år arrangerer Hammerfest kommune en 17.mai-kafé for kommunens pensjonister på rådhuset. På grunn av nåværende situasjon med koronapandemi vil kafeen ikke gjennomføres som vanlig.

17. mai-kake - Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto: Adobe Stock / Malin  I den sammenheng ønsker 17.maikomiteen i Hammerfest kommune, i år som i fjor, å tilby kommunens pensjonister et alternativ tilbud for 17.mai-kafeen. Komiteen vil derfor bestille inn kaker til pensjonistene som kjøres og deles ut på 17.mai, eventuelt dagen før.

De ulike lagene og foreningene som har fått arrangøransvar og tilhørende tilskudd for 17.mai-arrangement i sin bydel eller bygd om står ansvarlig for utkjøringen av kakestykker til pensjonistene.

Antall kaker baseres på påmeldingene. Hver pensjonist får ett kakestykke, påmeldingen vil inneholde adresse, annen kontaktinformasjon og inneholde alternativ for kaker man kan velge mellom, inkludert allergi- og diettbehov.

Kakene vil bli bestilt av 17.maikomiteen og sponset av komiteen, eldrerådet og andre private aktører. Levering skjer etter avtale.

Alle påmeldinger fra pensjonister må være innlevert innen 10.mai 2021 til

HIF/Stein v/Marius Kivijervi
Marius@hifstein.no
M 477 17 296