Rusken aksjonen 2020

Årets ryddeaksjon står for døra og Hammerfest kommune oppfordrer alle innbyggere og bedrifter til å ta et krafttak for å få en renere og penere kommune.

8. juni - 14. juni

På grunn av store snømengder gjennomføres Rusken i uke 24. Lag og foreninger som ønsker å delta må kontakte fagarbeider Peggy Pedersen innen fredag 29.05.20. Skoler og borettslag som rydder i eget nærmiljø får tilkjørt sekker og hansker etter avtale. Det oppsamlede avfallet i ryddeområder legges i sekker eller dunger nær vei.

Hammerfest kommune sørger for å få avfallet til Grøtnes. Kjeller, loftavfall, bygningsavfall, hageavfall og lignende kan ikke legges i dungene. Det må kjøres til ressursselskapets mottak på Grøtnes. Det er gratis å levere husholdningsavfall på inntil 200kg.

Søppelsekker og engangshansker fås gratis på Servicekontoret, eller ved å kontakte Peggy Pedersen.

Finnmark Ressursselskap AS, Grøtnes
Mandag - onsdag, fredag: kl. 08:00 - 15:00