Utfall av internett i Kvalsund og Kokelv

Kommunale virksomheter vil være uten nettilgang fra midnatt natt til mandag 26. juni til onsdag 29. juni kl. 16:00

Tegning av brudd i kabel mellom telefonstolpe og hus - Klikk for stort bilde AdobeStock / Jedsada Naeprai

På grunn av reparasjon av en sjøkabel mellom Hammerfest og Kvalsund, vil Kvalsund-området med Kokelv være uten nettilgang fra midnatt natt til mandag 26. juni til onsdag 29. juni kl. 16:00. Det betyr at kommunale virksomheter ikke vil ha tilgang til internett og e-post.

Helsetjenesten får midlertidig tilgang til sine tjenester og kan drive som normalt

E-post og saksbehandling ikke tilgjengelig

Kommunens kontorer i Kvalsund og Kokelv vil ikke ha tilgang til e-post og saksbehandlingssystemer, og det kan derfor ta lengre tid enn vanlig å besvare henvendelser og behandle saker.

Brann og beredskap blir ivaretatt

Brannvern og andre beredskapsfunksjoner har kommunikasjonsutstyr som ikke er berørt av kabelarbeidet, og disse vil være operative som normalt.

Kommunale telefoner virker som vanlig

Kommunale telefoner går ikke via sjøkabelen, og de vil fungere som normalt.