Gavmilde hammerfestinger

Barneverntjenesten fikk massevis av gaver og godterier til barn som trengte det i julen.

Denne artikkelen er mer enn 3 måneder gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Julen, som andre høytider, kan være en tøff tid for mange barn og familier – men det er også en tid som bringer frem det beste i oss. Hver jul får barnevernstjenesten gaver og godterier til barn og familier som trenger en håndsrekning og en oppmuntring. Sånn var det også i år.

Lions club er en trofast giver, forteller leder for barneverntjenesten, Bodil Negård:

– De sender oss alltid en mail før jul: «Har dere noen som trenger...», og vi kan gå gjennom listene våre og nærmest sende bestilling til Lions. Og Lions leverer! Vi bringer videre til barn som blir så glade.

I år har vi også fått masse gaver og godterier fra to privatpersoner som hadde funnet ut at de hadde både penger og ting nok og like gjerne kunne kjøpe inn noe til barn som trenger det.

– Nestekjærlighet på ekte, sier Negård. – Tenk å være så rause, uten et ord noe sted for å trekke frem seg selv. Både barn og familiene setter utrolig stor pris på dette, og vi er så takknemlige!

Billedtekst:
Takknemlige ansatte i barnevernstjenesten med noen av julegavene de fikk og delte ut til barn i julen.
F.v: Kine Egeberg Stoa, Gro Anette Riise og Christian Bergeton Klaussen

Bodil Negård