Mange ledige timer til koronavaksinering

Hammerfest kommune har fått tildelt rundt 400 ekstra vaksinedoser til bruk for dose 1 for befolkningen denne uken. Det er derfor mange ledige timer for dose 1-vaksinering på torsdag 29. juli og torsdag 5. august som må fylles opp.

Denne artikkelen er mer enn 3 måneder gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppfordrer alle over 18 år til å bestille time for vaksinering

Kommunen oppfordrer alle over 18 år som ønsker å ta vaksine om å bestille time på  helsenorge.no så snart som mulig. De som ikke kan bruke helsenorge bes om å sende SMS til 413 71 958 med navn og fødselesdato, så vil de få tildelt time.

Kommunen kommer i tillegg til å sende ut en SMS til alle som tidligere ikke har svart på kommunens henvendelse. De som svarer på denne, vil også få tildelt time.

Automatisk innkalling til dose 2

Dette gjelder altså de som ønsker dose 1. Alle som skal ha dose 2 vil automatisk få innkalling til dette.
Intervallet mellom dose 1 og dose 2 for alle som ikke er i risikogruppen er endret til 12 uker.