Ny facebookgruppe for brøyting i Hammerfest

Vei og verksted og Servicekontoret mottar mange henvendelser fra publikum vedørende brøyting, strøing og kosting av gater. For å gjøre det lettere å melde inn og finne informasjon har vi opprettet en egen Facebookgruppe for veimeldinger fra og til kommunen.

Her vil vi legge ut info fra Vei og verksted, og innbyggere kan gi tilbakemelding.

– Dette gjør vi fordi vi ønsker en god informasjon ut om forhold som er viktig for innbyggerne i kommunen vår. Vi har også fått gode tilbakemeldinger når vi legger ut informasjon, sier teamleder på Servicekontoret, Kristiane Mauno Krystad

Virksomhetsleder for Vei og verksted, Bård Sjøgren forteller at han gleder seg til å begynne å bruke facebookgruppa. – Vi håper at innbyggerne skal få mye nyttig informasjon er, sier han.

For å sikre god informasjon også til de som ikke bruker Facebook, vil alle meldingene fra kommunen også publiseres på en egen side på Hammerfest kommunes nettsted.
Det vil fortsatt være mulig å melde inn veimeldinger ved å ringe eller sende e-post til Servicekontoret.

– Vi ser at mange melder inn det samme, og tror dette tiltaket kan være med på å effektivisere kommunikasjonen mellom oss og innbyggerne, avslutter Krystad

Bård Sjøgren
Vei og Verksted