Regjeringen har varslet at det vil komme en vurdering av videreføring eller endring av smitteverntiltak på spredning av koronaviruset covid-19 skal annonseres onsdag 8. april. Beredskapsledelsen i Hammerfest kommune har besluttet at skoler og barnehager tidligst kan åpne mandag 20. april.

Hammerfest kommune har full beredskap i påskeuken og avholder pressekonferanser alle hverdagene og på påskeaften.

Fra mandag 30. mars begynner vi å gi oppdateringer om smittestatus i kommunen på vår twitterkonto @HKommmune

Lørdag 28. mars har vi fått bekreftet tilsammen 9 tilfeller av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Fredag 27. mars har vi fått bekreftet tilsammen 7 tilfeller av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Fredag 27. mars har vi fått bekreftet  tilfelle nr. 5 av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Torsdag 26. mars har vi fått nok et bekreftet tilfelle av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Onsdag 25. mars har vi fått et nytt bekreftet tilfelle av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Vi har ikke pressekonferanse i morgen, lørdag, men kjører neste på søndag 22. mars kl. 15:30

På grunn av situasjonen med strenge tiltak for å begrense spredning av koronaviruset covid-19, vil formannskapet møtes to ganger i uken, foreløpig fra uke 12 til uke 15 (siste uke før påske).

Alle saker