Onsdag 25. mars har vi fått et nytt bekreftet tilfelle av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Vi har ikke pressekonferanse i morgen, lørdag, men kjører neste på søndag 22. mars kl. 15:30

På grunn av situasjonen med strenge tiltak for å begrense spredning av koronaviruset covid-19, vil formannskapet møtes to ganger i uken, foreløpig fra uke 12 til uke 15 (siste uke før påske).

Hammerfest kommune har nå rigget til et testesenter for koronasmitte i flerbrukshallen på Prærien i Hammerfest.

Fortsatt bare ett tilfelle av påvist koronasmitte i Hammerfest, men økende antall tester.

Vi har nå fått det første påviste tilfellet av koronavirus i kommunen.

Vi har fortsatt ingen tilfeller av påvist koronasmitte i Hammerfest kommune.

Det har kommet nye kriterier for testing av helsepersonell, så vi forventer økning i antall tester som skal utføres i tiden fremover.

Hammerfest kommune innfører nå strenge tiltak for å hindre spredning av koronaviruset Covid-19 i vårt område.
All kultur- og idrettsvirksomhet avlyses, og adgang til offentlige bygg begrenses.

Per 12. mars er det fortsatt ikke påvist koronasmitte i Hammerfest

Per 11. mars 2020 er det fortsatt ingen påviste tilfeller av smitte med koronavirus covid-19 i Hammerfest kommune. For å forhindre smitte har vi innført noen restriksjoner på større arrangementer.

Alle saker