Barneyoga

Ellen Sirkka Nora er yogainstruktør og stiller med alt av utstyr til dette i sine lokaler.

Barneyoga

Akkurat som yoga for voksne, har barneyoga mange positive effekter i tillegg til å være et verktøy til å finne ro og avslapning – uten prestasjon og helt naturlig, gjennom lek. 

I barneyoga bruker vi eventyr der øvelser og bevegelser hjelper barn å styrke selvtilliten og selvfølelsen, styrke kroppen, tankesinnet, evnen til å romme og håndtere følelser, trene tilstedeværelse og konsentrasjon – og bli bevisst på seg selv, egen kropp, egne sunne grenser og behov. 

Ellen Sirkka Nora

Ellen har jobbet med å hjelpe og inspirere voksne og særlig kvinner i mer enn 25 år - og også barn og unge. Hun er coach, yogalærer og spesialist i psykomotorisk fysioterapi.  

Ellen brenner for at hver enkelt skal finne sine gode og enkle mestringsmåter og verktøy for å støtte seg selv fysisk, mentalt og følelsesmessig i hverdagen og også når det stormer - og ha en god grunnmur som gjør det lettere å være trygg i seg selv, kunne stole på seg selv og ha mot til å følge hjertet.  

Program

Før lunsj har vi eventyryoga. Etter lunsj er det frilek og eventyrlek i yogastudio - eller ute hvis været er fint. Da går vi opp Sikksakkveien til Salen. Vi avslutter med lekbasert meditasjon for å falle til ro.

10:00 – 14:00 alle dager.
Sted: Strandgata 25, Yogastudio
6 barn på hver samling

Påmelding

Onsdag 6. juli
(født i 2014 og 2015)
6 plasser

Påmelding 6. juli


Torsdag 7. juli 
(født i 2012 og 2013)
6 plasser

Påmelding 7. juli

Onsdag 10. august
(født i 2014 og 2015)
6 plasser

Påmelding 10. august


Torsdag 11. august 
(Født i 2012 og 2013)
6 plasser

Påmelding 11. august

Tegning av barn i yogapositurer - Klikk for stort bilde AdobeStock/MicroOne