Utstillingsåpning og presentasjon av TV-aksjonen 2020

Den lokale TV-aksjonskomiteen inviterer i samarbeid med Gjenreisningsmuseet til åpning av utstillingen «Hjemsted og arv». Ordfører Marianne Sivertsen Næss vil være tilstede og presentere årets TV-aksjon.

Tid: Tirsdag 29. september 2020.

Klokkeslett: 18:00.

Sted: Gjenreisningsmuseet, Kirkegata 19.

Om utstillingen

Gjenreisningsmuseet har utfordret elever i nye Hammerfest kommune til å fundere over deres omgivelser i den nye storkommunen. I perioden 8.-15. september deltok 207 elever på workshopen «Hjemsted og arv» med Emma Gunnarsson. På disse verkstedene fikk elevene i oppgave å reflektere rundt omgivelsene sine, kulturarv, bærekraft og miljø. Elevene fikk i oppgave å fotografere sine omgivelser med blikk for hva de er stolte av, om det er fint eller stygt. Som karakteriserer relasjonen og synet man har til plassen. Elevene og klassene tolket oppgaven på forskjellige måter og det var interessant å se hva de valgte å fotografere.

TV-aksjonen 2020 – et hav av muligheter

Årets innsamling går til å bekjempe plast i havet. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota.

Kontakt

Mari Bekken
Formannskapssekretær
E-post
Telefon 78 40 25 02
Mobil 454 07 643