Informasjon til deg som har legetime

På grunn av smittesituasjonen i Hammerfest vil noen pasienter oppleve å få legetimen sin utsatt. 

Pasienter som blir berørt og får timen sin utsatt vil få informasjon om dette fra legekontoret. Hvis du ikke har fått beskjed om at timen din er utsatt møter du opp som vanlig. Mange vil også få timen omgjort til videokonsultasjon. De vil få beskjed fra legekontoret om hvordan dette fungerer.

Alle som får timen sin avlyst vil få satt opp en ny time. 

Ikke møt opp mer enn 5 minutter før legetimen din. Dette er for å hindre oppsamling av folk i venterommene. Vi ber om at alle som møter opp til legetime har god håndhygiene og holder 2 meters avstand til andre pasienter på venterommet. Pasienter som har munnbind tilgjengelig oppfordres til å bruke dette inne på legesenteret. Hvis du er syk/har nyoppståtte luftveissymptomer (feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smaksans, muskelverk, sår hals med mer) skal du holde deg hjemme.

Kontakt med legetjenesten

Det er mange som ringer til legekontorene, og vi oppfordrer de som har mulighet til å ta kontakt med legen sin via besøklegen.no. Dette gjelder også de som ønsker å ta en koronatest. Legene sjekker innboksen fortløpende, og vi ber dere som er pasienter om å ha tålmodig på grunn av stor pågang. 

Du skal ikke ringe til legevakten med mindre det er akutt fare for liv og helse. 

Informasjon om covid -19

Mer informasjon om testing og hvordan du skal forholde deg før og etter testen - Testing for korona covid - 19.

Se også våre infosider om korona

Infotelefonen for korona 484 09 779

Adresse

Servicekontoret er åpent for publikum

  • 16. mai til 15. september: 0800 - 1500
  • 16. september til 15. mai: 0800 - 1530

alle hverdager