Pressemelding fra Hammerfest kommune 2. august 2021

Drop-in-vaksinering dose 1 torsdag 5. august i Flerbrukshallen.

Nasjonale myndigheter har bestemt at fra uke 32 er det de som venter på dose 2 som skal prioriteres for vaksinering. Det betyr at uke 31 er siste uke vi prioriterer de som skal ha dose 1.

I Hammerfest har vi drop-in for vaksinedose 1 torsdag 5. august kl. 9:00 – 18:00 i Flerbrukshallen.

Tilbudet gjelder alle over 18 år (født 2003 og senere) som bor i Hammerfest eller skal oppholde seg her over lengere tid. Du trenger kun ta med deg legitimasjon. De som gjennomgikk covid-19 i det lokale utbruddet i mai og juni vil få innkalling til sin dose 1 i august og september. De som skal ha dose 2 vil få innkalling til time på SMS. Drop-in gjelder kun for de som ønsker dose 1.

Pressehenvendelser

Pressehenvendelser rettes til ordfører Marianne Sivertsen Næss som koordinerer informasjonsarbeidet i forbindelse med koronautbruddet.

Faglige spørsmål rettes til kommuneoverlege Sonni Schumacher.

Marianne Sivertsen Næss, ordfører

M 91715059