Klassebesøk

Har klassen din lyst å komme til å komme på besøk på biblioteket?

Alle som går på 1. trinn inviteres til «Den store lånekortdagen» i løpet av våren, et bibliotekbesøk for å få lånerkort, omvisning og en lesestund.

For småskole/mellomtrinn:
Det kan være aktuelt å lære å bruke biblioteket, med innføring i søk i bibliotekbasen og å finne boka på hylla. 

Bokprat kan vi gjøre for alle klassetrinn. Med eller uten opplesning fra en bok. Vi blir veldig glade for besøk på biblioteket – og hjelper gjerne til med å finne bøker til dere!

Et besøk på biblioteket kan ha forskjellig formål og noen opplegg krever planlegging av oss på forhånd, slik som omvisning, kursopplegg, bokprat og lesestund. Vi ønsker derfor at dere tar kontakt i forkant og avtaler tidspunkt.

Et vanlig besøk for å låne bøker trenger ikke planlegging, men vi setter likevel stor pris på å bli informert om besøket på forhånd. Da har vi mulighet til å stille med en ekstra person som kan veilede i å finne bøker som kan passe hver enkelt elev. Dere kan også velge å spille brettspill og spise matpakken på biblioteket. Ønsket varighet på besøk er ca. 1 time, avtal gjerne tid før åpningstid (fra 09.00).

Vi har også mulighet til å komme på besøk til klassen. 

Skolene kan bestille bokkasser til sin klasse. Her plukker vi ut fra ønsker og hva vi har tilgjengelig. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å fordele mellom skolene i perioder med mange bestillinger og tenker 2 bøker pr elev.

Vi viser gjerne hvordan man bruker 3D-skriveren vår. Alle kan komme innom for å skrive ut figurer gratis. Figurene laster du ned eller lager hjemme og tar med hit på minnepenn.

Bestill bokkasse her

Vi kan kontaktes på telefon 78 40 20 50 eller på mail til biblioteket@hammerfest.kommune.no