Hva kan du finne på biblioteket?

Baksalen skole har masse fine bøker av alle slag.
Alle vil finne noe de liker å lese der.

Liker du å lese eller finne fakta?

Vi har mange fine faktabøker på biblioteket, som du kan lese bare fordi du har lyst, eller hvis du jobber med et bestemt tema. Faktabøkene står i hyllene etter tema-overskrifter, sånn at de skal være lett å finne. F. eks. kroppen, musikk, hobbyer, land osv.
Husk å sette bøkene tilbake der du fant dem.

Bildebøker

Bildebøkene står i kasser på biblioteket. Vi har masse bildebøker. Noen har mye skrift og noen har lite skrift, og bøkene handler om mange forskjellige ting. Det er både nye og gamle bøker der, og de fleste har flotte bilder eller tegninger.

Leksikon og oppslagsbøker

Biblioteket har mange leksikon og andre oppslagsbøker. Disse bøkene kan du ikke låne med deg hjem, med bruke til å finne fakta og opplysninger på skolen. Tips; bruk den nyeste leksikon - serien, der er fakta mest oppdaterte.

Skjønnlitterære bøker

Det er bøker av mange forskjellige forfattere på biblioteket, og du kan finne både klassikere og nyere bøker. Vi kjøper inn bøker gjennom hele året, og du kan godt finne nye, populære bøker. Bøkene har forskjellig skriftstørrelse, og vi har blant annet ei hel hylle med leseløvebøker.