Velkommen til Fjordtun informasjonssentral

Her finner du lesestoff for enhver smak!
Vi har bøker om det meste; som fotball, dyr, kjøretøy, musikk, kjærlighet, skole, livet, grøss, og mye mer.

Her på Fjordtun har vi et skolebibliotek som ligger i hjertet av skolen. Lett tilgjengelig for alle trinnene og med et godt utvalg av både  skjønnlitterære bøker, faktabøker, filmer m.m.

Vi har en egen faglitteraturseksjon, der du kan finne fakta om forskjellige temaer. Bøkene er sortert etter Dewey nummer, og det henger en plakat på veggen, slik at du kan finne det temaet du ønsker å lese mer om. Alle fagbøker er merket med dewey-nummer på ryggen, slik at man lettere kan sette bøkene tilbake på riktig plass.

Skjønnlitterære bøker er grovinndelt etter alder og sortert etter forfatter. Vi har en seksjon som passer godt til de på mellomtrinnet, en seksjon som passer for småtrinnet og en for ungdomstrinnet. I tillegg har vi satt tegneserier, eventyr og billedbøker på egne hyller, slik at disse skal være lett å finne. Engelsk litteraturen vår begynner også å vokse seg stor. Snart må vi utvide med en hylle til, men enn så lenge så har vi en reol full av bøker skrevet på engelsk.

De voksne på huset har også mulighet til å låne pedagogisk og didaktisk litteratur. Denne seksjonen er godt oppdatert med aktuell litteratur for skolevoksne.

I tillegg til bøker, kan man låne filmer, bærbare datamaskiner, nettbrett, fotoapparat, brettspill og annet utstyr.

Velkommen skal dere være!!