Timeplan for dans, vår 2022.

Mandag

15:30 – 16:30

Dans 10 år | Født 2011 | 60 min

16:40 – 17:20

Minidans | Født 2018 | 40 min

18:15 – 19:15

Voksne  | 60 min

Tirsdag

15:30 – 16:30

Kreativ dans | 10-13 år | 60 min

16:35 – 17:25

Dansemix 6 år | Født 2015 | 50 min

17:30 - 18:30

Ungdomsdans | 13-17 år | 60 min

 

Onsdag

16:20 – 17:20

Dans for småtrinnet | Født 2013/2014 | 60 min

17:30 – 18:10

Barnedans 4 år| Født 2017 | 40 min

18:15 – 19:15

Voksne | 60 min

 

Torsdag

17:10 – 17:55

Barnedans 5 år | Født 2016 | 45 min

18:00 – 19:00

Dans 9 år | Født 2012 | 60 min

Fredag

11:00 – 17:00

Disponibel på Martha-Andersen-salen