Gitar, bass og ukulele

Hammerfest Kulturskole tilbyr gitar, bass og ukuleleundervisning for barn og voksne.  

Kulturskolen tilbyr undervisning på gitar, bass og ukulele.

På Kulturskolen tilbyr vi engasjerende og tilpasset undervisning gitar, bass og ukulele for elever i alle aldre og på alle nivåer. Undervisningen er organisert i enetimer på 25 minutter eller i smågrupper på 2-3 elever. Undervisningen følger skoleåret.
I gitar, bass og ukuleleundervisningen hos oss får du muligheten til å lære grunnleggende teknikk og utvikle dine ferdigheter i rytme, timing, koordinasjon, akkorder, skalaer og musikalsk forståelse.

Konserter og forestillinger er en vesentlig del av kulturskolens undervisning og alle gitar, bass og ukuleleelevene får tilbud om å opptre i kulturskolens konserter og forestillinger minst en gang per semester. I tillegg tilbyr vi jevnlige konserter og forestillinger, hvor eleven får muligheten til å vise frem dine ferdigheter for familie, venner og publikum.

Undervisningen er tilpasset den enkelte elevs behov og interesser.. Vår instruktør veileder deg gjennom ulike sjangere, og jobber mye med elevenes egne musikkpreferanser. Vi oppmuntrer også til kreativitet og eksperimentering, slik at du kan utforske dine egne musikalske idéer.

Vårt mål er å inspirere og motivere deg til å bli en allsidig gitar, bass og ukulelespiller, og å gi deg de verktøyene du trenger for å uttrykke deg gjennom musikk. Enten du vil spille i band, ønsker å utvikle deg som musiker eller bare vil ha det gøy med musikk, er Kulturskolens gitar, bass og trommeundervisning det rette stedet for deg.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Velkommen skal du være!

Artikkelliste