Sang og kor

Enkeltundervisning i sang

I sangundervisningen får du lære grunnleggende sangteknikk, prøve deg i mange ulike sjangre, utvide musikkforståelsen din og bli god til å formidle gjennom sang. En viktig del av sangundervisning er å bli trygg på scenen og tørre å synge foran andre, men man kan også ta sangtimer for å bli en bedre korsanger eller bare liker å synge i dusjen.

Kulturskolen arrangerer jevnlig konserter og forestillinger hvor elevene kan få prøve seg på scenen i trygge omgivelser. Dette avtaler sangpedagog med elev og foresatte etter hvert som eleven utvikler seg.

Sangtimene varer 25 minutter og du kan starte fra 4. klasse og oppover.

Minikor 

Kulturskolen har tilbud til  kor for barn fra 5 år til og med 2.trinn. Minikoret øver hver torsdag fra 17.00-17.40.  I minikoret skal vi synge sammen og prøve hvordan det er å synge i kor gjennom sang og sanglek. Og hvem vet, kanskje vi får være med og opptre med barnekoret på en konsert etter hvert? Foreldre er hjertelig velkommen med inn for å synge sammen med oss. Dirigent:

Berit Meland

Barnekor

Kulturskolen har eget barnekor for elever fra 3.-7.trinn. Barnekoret har øvelse hver torsdag fra 17.00-18.00. Her øver de inn ulikt repertoar og gjennom øvelsene jobber de med ulike teknikker knyttet til sang og musisering. Barnekoret deltar på flere arrangementer gjennom skoleåret. 

Dirigent: Ingrid Flatøy 

Vokalensemble 

Fra høsten 2023 ønsker vi å starte vokalensemble for elever fra 8.trinn og oppover. Ensemblet øver inn ulike sanger fra ulike sjangre. Gjennom øvelsene jobber de med ulike teknikker knyttet til sang og musisering. 

Dirigent: Berit Meland 

Dersom du deltar både på individuell sang og kor/ensemble i kulturskolen vil pris på kor/ensemble være 50 % av ordinær kontingent. 

KKFK - Korklubb for kvinner 

Kulturskolen tilbyr kor for damer fra 25 år. KKFK øver hver torsdag fra 19.00-21.00. Koret har et variert repertoar og innlagt kaffepause. Ingen forkunnskaper eller erfaring er nødvendig.  

Dirigent: Ingrid Flatøy 

Artikkelliste