Slagverksinstrumenter

Kulturskolen tilbyr undervisning på slagverksinstrumenter og trommesett.

På Kulturskolen tilbyr vi engasjerende og tilpasset undervisning i slagverk og trommer for elever i alle aldre og på alle nivåer. Undervisningen er organisert i enetimer på 25 minutter eller i smågrupper på 2-3 elever.
I slagverk- og trommeundervisningen hos oss får du muligheten til å utforske et bredt spekter av slagverkinstrumenter, blant annet trommesett, cajón, congas, bongos, marimba, klokkespill og mange flere. Du vil lære grunnleggende teknikk og utvikle dine ferdigheter i rytme, timing, koordinasjon og musikalsk forståelse.

Konserter og forestillinger er en vesentlig del av kulturskolens undervisning og alle slagverkselever får tilbud om å opptre i kulturskolens konserter og forestillinger minst en gang per semester. Vi har også et tett samarbeid med Isbjørnan - Hammerfest Skole- og Ungdomskorps, og slagverkselever får tilbud om å ta del i deres aktiviteter. Isbjørnan sitt Aspirantkorps øver mandager 17:00 – 17:45, og Juniorkorpset øver mandager 18:00 – 20:00. I tillegg tilbyr vi jevnlige konserter og forestillinger, hvor eleven får muligheten til å vise frem dine ferdigheter for familie, venner og publikum.

Undervisningen er tilpasset den enkelte elevs behov og interesser. Timene er organisert i individuelle timer på 25 minutter, og undervisningen følger skoleåret. Vår instruktør veileder deg gjennom ulike sjangere som rock, pop, jazz, latin, klassisk og verdensmusikk. Vi oppmuntrer også til kreativitet og eksperimentering, slik at du kan utforske dine egne musikalske idéer.

Vårt mål er å inspirere og motivere deg til å bli en allsidig slagverker og trommeslager, og å gi deg de verktøyene du trenger for å uttrykke deg gjennom musikk. Enten du vil spille i band, ønsker å utvikle deg som musiker eller bare vil ha det gøy med trommer, er Kulturskolens slagverk- og trommeundervisning det rette stedet for deg.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Velkommen skal du være!

Artikkelliste