Fosterhjem søkes i Hammerfest eller omegn

Vi søker etter fosterhjem til «Hans» på 9 år. Ta kontakt hvis det kan være noe for dere!

Tegning av en famile med mor, far og en sønn som fikser på en brygge. En hund ligger ved siden av familien. - Klikk for stort bilde Adobe Stock / ssstocker

«Hans» er en aktiv gutt på 9 år med godt humør, god humor med tøys og tull. Han er veldig glad i å spille fotball. Derfor er det fint om fosterfamilien hans liker den type aktivitet og kan følge ham opp på dette. Han er også veldig glad i å spille PC spill og lignende, liker også brettspill, kortspill og å lese. «Hans» liker å klemme, og kose i armkroken. Han blir med ut på turer bare de ikke blir for lange, og han liker hunder og hundekos.

«Hans» har ADHD og sliter med å regulere følelsene sine, og han kan derfor bli avvisende om han føler seg usikker og tror at de som er rundt han ikke liker ham eller er sinte. Han trenger mye positiv tilbakemelding, bekreftelse og hjelp fra de rundt seg til å sette ord på, og vise hva han føler. Han kan smile og le når han egentlig er veldig lei seg og omvendt. 

«Hans» er en livlig gutt som er lett å bli glad i, han har et godt språk, han er sosial og kontaktsøkende. Han møter foreldrene sine jevnlig, noe han liker og er veldig glad for.

«Hans» trenger et hjem som helst ligger i Hammerfest, men kan også ligge i Alta eller Lakselv. Det må være et hjem der en av de voksne kan være frikjøpt fra jobb over tid. 

Det bør ikke være andre barn i husstanden, men det kan gjerne være dyr. 

Dersom dere tenker dere kan være aktuelle, eller ønsker å vite mer om hva det vil si å være fosterhjem for oss, kan dere ta kontakt med Barneverntjenesten i Hammerfesttelefon 78 40 23 95.