Publisert 20.09.2021

Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober. Årets tema er «Livet under og etter pandemien».
Det skal belyse hvor verdifulle vi er for hverandre for å forebygge ensomhet og utenforskap.

Publisert 15.09.2021
Eldre dame får sprøyte i armen av kvinnelig sykepleier. Begge bruker munnbind.

Regjeringen har besluttet av pasienter med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om en 3. dose med koronavaksine. De fleste av disse pasientene skal vaksineres i kommunehelsetjenesten, men det er spesialisthelsetjenesten som skal velge ut de som skal få den 3. vaksinedosen

Publisert 14.09.2021

Sommersesongen 2021 har det vært et rekordstort antall krykkjer som har hekket på noen av hustakene i Hammerfest sentrum. Støy og skitt fra krykkjene har vært til betydelig plage for mange. Samtidig er det ulovlig å forstyrre krykkja i hekkesesongen.

Publisert 13.09.2021
Tenåringsjente får vaksine

Ungdomsskoleelever i Hammerfest kommune får nå tilbud om koronavaksinering:

• Kvalsund onsdag 22. september
  • Kokelv fredag 24. september
  • resten av Hammerfest kommune torsdag 16. september
Publisert 09.09.2021
Valgurne

Du kan fohåndsstemme på servicekontorene på Hammerfest rådhus og Kvalsund kommunehus, samt på Nissensenteret. Vær obs på at hvis du ikke er manntallsført i Hammerfest kommune må du benytte deg av forhåndsstemming. Det er kun de som er manntallsført i kommunen som kan stemme på valgdagene 12. og 13. september.

Publisert 08.09.2021

«På sporet av Arahavde» er et kunst- og kulturprosjekt som har som mål å skape stolthet over vår sjøsamiske kulturarv og kommunens flerkulturelle historie. Prosjektet ble startet i Kvalsund kommune i 2018 og videreført i Hammerfest kommune etter sammenslåingen. Nå er prosjektet snart sluttført!

Publisert 07.09.2021

Onsdag 8. september er det planlagt vannavstenging i Engmovegen grunnet renovering.

Publisert 06.09.2021
Kartskisse som viser veiarbeid og omkjøring, som beskrevet i teksten i artikkelen

I ca. 4 uker fra tirsdag 31. august stenges én kjørebane i Strandgata.

Oppstart av arbeidet er utsatt til mandag 6. september
Publisert 03.09.2021
Portrettbilde av Dora Wahl

Hei og hopp, og velkommen til vårt ikke særlig ukentlige nyhetsbrev.
Lenger nede bringer vi et lite portrett.
Bli kjent med Dora Wahl, en aktiv bruker av Arktisk kultursenter, og en meget reflektert dame:
Hun er til å bli klok av!

Publisert 03.09.2021
Kartutstnitt

I perioden 6. september til 17. september er det planlagt utskifting av vann- og avløpsledninger som vil medføre midlertidig stenging for kjøretøy.