Nyheter

Hammerfest kommune holder åpent et omsorgstilbud i SFO og barnehage i påsken 2020, også i helligdagene.

Hammerfest kommune har full beredskap i påskeuken og avholder pressekonferanser alle hverdagene og på påskeaften.

Fra mandag 30. mars begynner vi å gi oppdateringer om smittestatus i kommunen på vår twitterkonto @HKommmune

Vi står midt i en global pandemi med koronaviruset covid-19. For å hindre og begrense koronasmitte, må årets påske bli annerledes, og vi får ikke gjort alt sånn som vi er vant til. Men det er viktig at vi alle er sammen om å hindre smitte nå, og så vet vi at det kommer tider etter dette, og det kommer nye påsker da vi kan være sammen som vi bruker og som vi ønsker!

Kommunen ber eiere med utstyr i området Mørenot og Bildekk AS i Rypefjord om å rydde i forbindelse med utleie av tomten.

Hjemmetjenesten må prioritere mellom oppdrag under koronautbruddet. Oppdrag som kan vente, må vente.

Lørdag 28. mars har vi fått bekreftet tilsammen 9 tilfeller av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Fredag 27. mars har vi fått bekreftet tilsammen 7 tilfeller av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Fredag 27. mars har vi fått bekreftet  tilfelle nr. 5 av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.

Torsdag 26. mars har vi fått nok et bekreftet tilfelle av koronasmitte covid-19 i Hammerfest kommune.