Pressemeldinger

Vei og verksted og Servicekontoret mottar mange henvendelser fra publikum vedørende brøyting, strøing og kosting av gater. For å gjøre det lettere å melde inn og finne informasjon har vi opprettet en egen Facebookgruppe for veimeldinger fra og til kommunen.

Nå kan du få gynekologisk undersøkelse med både en student og en erfaren fastlege.

Barneverntjenesten fikk massevis av gaver og godterier til barn som trengte det i julen.

Tirsdag 23. november gjennomførte Hammerfest kommune informasjonsmøte og demonstrasjon av hjemmetest på til sammen fem språk, på Hammerfest voksenopplæringssenter

De siste ukene har vi sett vedvarende spredt smitte i Hammerfest. Dette er som forventet, og er en del av det vi har kalt «den nye hverdagen».

Etter at de fleste nasjonale koronatiltakene ble fjernet lørdag 25. september har vi i Hammerfest kommune sluttet å rapportere daglig om nye smittetilfeller. Spredte smitteklynger vil være en del av den nye hverdagen, uten at dette påvirker den løpende risikovurderingen.

Regjeringen har besluttet av pasienter med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om en 3. dose med koronavaksine. De fleste av disse pasientene skal vaksineres i kommunehelsetjenesten, men det er spesialisthelsetjenesten som skal velge ut de som skal få den 3. vaksinedosen

Sommersesongen 2021 har det vært et rekordstort antall krykkjer som har hekket på noen av hustakene i Hammerfest sentrum. Støy og skitt fra krykkjene har vært til betydelig plage for mange. Samtidig er det ulovlig å forstyrre krykkja i hekkesesongen.

«På sporet av Arahavde» er et kunst- og kulturprosjekt som har som mål å skape stolthet over vår sjøsamiske kulturarv og kommunens flerkulturelle historie. Prosjektet ble startet i Kvalsund kommune i 2018 og videreført i Hammerfest kommune etter sammenslåingen. Nå er prosjektet snart sluttført!

I begynnelsen av september tilbyr vi koronavaksine også til de som fyller 16 eller 17 i år – altså alle som er født i 2004 eller 2005.

Alle saker