Pressemeldinger

Torsdag 19.  og fredag 20. august har det blitt påvist til sammen 4 nye tilfeller av koronasmitte i Hammerfest. Flere av de smittede har vært på utesteder i smittebærende periode.

Barn og unge under 18 år trenger nå ikke gå i smittekarantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet, men kan i stedet testes etter nærmere retningslinjer. Husstandsmedlemmer og tilsvarende nære er unntatt og må fortsatt i smittekarantene.

Vi har nå god tilgang på koronavaksine og kan tilby vaksinering til alle som ennå ikke har fått dose 1 eller dose 2. Det er mulig å bestille time selv, og vi har drop-in-vaksinering på torsdager.

Ett nytt tilfelle av koronasmitte i Hammerfest kommune.

Drop-in-vaksinering dose 1 torsdag 12. august i Flerbrukshallen.

Vi har nå åpnet for forhåndsstemming til stortings- og sametingsvalget 13. september. Du kan stemme på servicekontorene på rådhuset og i Kvalsund kommunehus, og på utvalgte steder i kommunen

Nå får du digitalt valgkort. Denne uken sender Valgdirektoratet ut 3,5 millioner digitale valgkort.

- Dette markerer starten på valget, sier direktør Bjørn Berg.

Drop-in-vaksinering dose 1 torsdag 5. august i Flerbrukshallen.

Drop-in-vaksinering dose 1 på Nissensenteret og Flerbrukshallen 29. juli.

Ett nytt tilfelle av koronasmitte i Hammerfest kommune.

Alle saker