Pressemeldinger

Hammerfest kommune har fått tildelt rundt 400 ekstra vaksinedoser til bruk for dose 1 for befolkningen denne uken. Det er derfor mange ledige timer for dose 1-vaksinering på torsdag 29. juli og torsdag 5. august som må fylles opp.

Fra og med i dag flytter kommunens koronavaksinering fra Arktisk kultursenter til Hammerfesthallen på Prærien, og Hammerfest kommune er rigget for å vaksinere mange i ukene som kommer.

Denne uken ble vannledningen til den nye vannforsyningen til Kvalsund sentrum senket ned på 29 meters dyp i Trollvann.

Norges kulturkommune er en pris som er innstiftet og deles ut av Norsk kulturforum. Prisen er en anerkjennelse av kommuner som jobber godt med hele bredden av kulturlivets utfordringer og muligheter, der både offentlige, frivillige og private aktører har sin plass og rolle i et helhetlig lokalt kulturliv. I år er Hammerfest én av fire finalister!

Formannskapet vedtok i dag nye lettelser i den lokale forskriften om smitteverntiltak som skal gjelde fra i morgen, tirsdag 22. juni og i første omgang til og med torsdag 1. juli

Formannskapet vedtok i dag ny lokal forskrift som gjelder i en uke fra i morgen, tirsdag 15. juni. Den nye forskriften innebærer en rekke lettelser fra forskriften som gjelder nå.

Kommunen har nå kommet så langt med vedlikehold og reparasjon av reingjerdet rundt Hammerfest by at gjerdet skal være «tettet» slik at det ikke er flere punkter der reinen kan gå fritt inn gjennom gjerdet.

Formannskapet vedtok i dag ny lokal forskrift som gjelder i to uker fra mandag. Den nye forskriften innebærer en rekke lettelser fra forskriften som gjelder nå.

Barneverntjenesten i Hammerfest og Måsøy kommune, er tilgjengelig på

telefon 78 40 23 95 eller vakttelefon 452 47 070

om du eller noen du kjenner trenger å komme i kontakt med oss.

Vi har normale åpningstider, men avtaler må være inngått på forhånd da kommunehusene er stengt. Vi gjennomfører også hjemmebesøk om dette er ønsket og/eller nødvendig.

Alle saker