Bassenggruppe for gravide

Ergo- og fysioterapitjenesten i Hammerfest Kommune har et eget tilbud for gravide i basseng.
Onsdager kl. 09:00 - 10:00

Målgruppe

Gruppa er aktuell for gravide med ulike plager; alt fra rygg- og bekkenproblematikk til ødemer og tretthet. Ved kapasitet vil det være mulig for kvinner som nylig har født å delta.

Gruppa ledes av fysioterapeut. Deltakere vil få en innføring i bekkenbunnstrening og generell trening for gravide, samt mulighet til å stille spørsmål og møte andre gravide.

Priser

Pris per behandling bestemmes til en hver tid av takstplakaten fra Norges Fysioterapeutforbund.

Alle deltakerne som ikke har frikort 2 må betale egenandel for timen.

Egenandel per 1. juli 2019: 121,-

Er du interessert eller kjenner noen som har behov?

Kontakt oss på telefon 78 40 23 80
eller
fysioterapitjenesten@hammerfest.kommune.no
(obs: ikke send sensitive opplysninger)

Adresse

Ergo- og fysioterapitjenesten

Besøksadresse

Sanitetsbadet
Storgata 3A, 4. etasje
9600 Hammerfest

Postadresse

Postboks 1224
9616 Hammerfest

Telefon

78 40 23 80 (kl. 10 – 12 og 13 – 15)

Klikk for stort bildeErgo- og fysioterapitjenesten under koronautbruddet

For å unngå spredning av koronaviruset har Ergo- og fysio­terapi­tjenesten redusert sin drift i tråd med de anbefalinger som er gitt.

  • Vi holder stengt for besøkende, men kan kontaktes på telefon og e-post.
  • Pasientnær oppfølgning av ergoterapeut eller fysioterapeut, vil kun tilbys dersom det blir vurdert som kritisk for liv og helse. Vi tilbyr ellers oppfølging over telefon og kan gi veiledning og råd både til brukere, pårørende og personell ute i tjenestene. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe.
  • Ved behov for oppfølging av servicemedarbeider (reparasjoner og utlevering av hjelpemidler) gjøres det individuelle vurderinger, der kun høyst nødvendig helsehjelp prioriteres.
  • Innhenting/retur av hjelpemidler prioriteres ikke med hensyn til smitterisiko.
  • Dersom du kan hente hjelpemidlene selv, kan dette gjøres ved inngangen til Sanitetsbadet, Storgata 3. Ta kontakt med oss for nærmere avtale.
  • Friskliv og mestring og Hverdagsmestring holder stengt i denne perioden. Personer som har benyttet seg av tilbudet, vil bli kontaktet så snart det er forsvarlig å åpne.

Ved behov for kontakt med oss, ring sentralbordet på telefon 78 40 23 80. Telefontid er mellom kl. 10-12 og 13-15 alle hverdager.
Du kan også sende e-post til fysioterapitjenesten@hammerfest.kommune.no, så tar vi kontakt med deg. Husk  å ikke sende sensitive opplysninger.