Publisert 27.04.2022

Hammerfest kommune inviterer i samarbeid med Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms til markering av frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen 8. mai.

Publisert 25.04.2022

Reinen er nå tilbake på sommerbeite på Kvaløya. Etter avtale med reindrifta, vil reinen drives ut av byen når reingjerdet er tint frem nok til å være effektivt.

Publisert 22.04.2022
Logo: Aberdeen City Council

Aberdeen og Hammerfest skal samarbeide tett innenfor energiindustrien.

Publisert 21.04.2022

NCC skal nå i gang med spuntarbeider for den nye sentrumskaia i Hammerfest. Arbeidet vil foregå fra slutten av april til oktober 2022.

Publisert 21.04.2022
6 prisvinnere med diplom på scene

Hammerfest kommune får den første «Fyrtårnprisen for arbeid med barn og unge». Statsforvalteren i Troms og Finnmark mener kommunen har arbeidet godt med barn og unge, spesielt under pandemien.

Publisert 11.04.2022

Boreal Sjø vil sette opp en ekstraavgang på påskeaften for rute 380 SørøysundXpressen og rute 532 AltafjordXpressen.

Publisert 08.04.2022

Krykkja er tilbake i byen, tidligere og flere enn noensinne. Hammerfest kommune er i gang med tiltak for å begrense støyplagen ved å hindre reirbygging på noen av takene i byen.

Publisert 31.03.2022
To kvinner foran blått skilt med severdighetstegn

Hammerfest kommune er i gang med å lage en kulturminneplan.
Nå vil vi gjerne ha innspill til hva som skal med i planen. Hva er viktig for deg?

Publisert 30.03.2022
Portrettbilde av Jørgen T Halvorsen

Jørgen T. Halvorsen er født og oppvokst på Prærien i Hammerfest. Han studerer til psykolog på universitetet i Tromsø, og nå har han sin avsluttende praksis i Hammerfest kommune, der han jobber med psykologoppgaver under veiledning av kommunepsykolog Sigrid Larsen, som er psykologspesialist.

Publisert 22.03.2022

Linjeproff AS skal gjennomføre sanering av kabel, skap og stolper på strekningen mellom Indre Erdal og Klubbukta ved Repparfjorden i Hammerfest kommune.

Arbeidet skal gjennomføres i perioden fra uke 13 i mars til uke 26 i juni.