Publisert 30.03.2020

Kommunen ber eiere med utstyr i området Mørenot og Bildekk AS i Rypefjord om å rydde i forbindelse med utleie av tomten.

Publisert 17.03.2020

Helsestasjonene i Kvalsund og Hammerfest har iverksatt tiltak for å forhindre spredning av Covid-19.

Publisert 04.03.2020

Det har vært stor pågang både på medisinsk nødnummer, det nasjonale telefonnummeret for legevakt og til mange fastleger på grunn av den globale spredningen av koronasmitte. Dette gjør at kapasiteten til tider blir sprengt, og det er vanskelig å nå fram for de som trenger medisinsk hjelp.

Publisert 27.02.2020

Det første bekreftede tilfellet av smitte med koronaviruset Covid-19 er nå påvist hos en person i Tromsø. Vi er forberedt på at smitten også kan komme til Hammerfest og har planene klare for å håndtere en slik situasjon. Det er viktig at befolkningen i kommunen følger enkle råd for å begrense smitte og spredning av koronaviruset.